Van Skaelskor naar Vordingborg - Reisverslag uit Vordingborg, Denemarken van Clarina Oosse - WaarBenJij.nu Van Skaelskor naar Vordingborg - Reisverslag uit Vordingborg, Denemarken van Clarina Oosse - WaarBenJij.nu

Van Skaelskor naar Vordingborg

Door: FamilieOosse

Blijf op de hoogte en volg Clarina

26 Juni 2012 | Denemarken, Vordingborg

Hallo allemaal!

Zondag hebben we niet anders dan regen, harde regen en gieten gehad. We zijn 's morgens nog even in Skaelskor aan het wandelen geweest en gelukkig was er een bakker open. Een lekker stukje taart verzacht het leed dan wat.
's Middags zijn we gaan varen en begon het al te waaien. Door de zeegang ging ook de snelheid teruglopen. Het lijkt of het hier altijd waait of ons bootje is te klein, waardoor we niet veel wind kunnen hebben.

's Avonds laat zijn we veilig in Vordingborg aangekomen en daar is het maandag en vandaag is het nog wat meer gaan waaien (6 Bft.).
Een daagje langer in dit leuke vestingstadje is dan ook niet erg. Beetje wandelen, restaurant eten, wassen, ijsje eten, mail wegwerken, enz. We vermaken ons wel. Tenslotte is het vakantie.

Morgen zou er minder wind zijn en willen we weer een stukje gaan varen tussen wat eilanden door.

Groetjes van hier aan boord van de "Clarina"

• 26 Juni 2012 - 21:17

Ma De Keizer:

hoi lieve schatten, fijn weer iets van jullie te horenen te zien, jammer dat het weer wat minder is. ik hoop dat het net als bij ons gaat opknappen en het lekker zonnig gaat worden. hier is alles goed we hebben lekker buiten gezeten met de buren, gezellig.
    nu naar bed, groetjes en knuffels van pa en ma

• 27 Juni 2012 - 10:06

Ome Gerrit En T.joh.:

tot nu toe nog bekend terrein en dat beetje wind daar worden de jongens sterk van.

• 29 Juni 2012 - 10:05

Pieter & Beitske:

Mooie tocht zijn jullie aan het maken! Krijg er wel zin in. Ik denk dat wij niet zo gauw zee op zou gaan.... De kinderen hebben nog geen zwemles en wij hebben niet van die zeebenen.
    Veel plezier verder.
    m.vr.gr.