Stege, Koge, Kopenhagen
Door: FamilieOosse
Blijf op de hoogte en volg Clarina
29 Juni 2012 | Denemarken, Kopenhagen
Leuk dat jullie ons zo volgen en bedankt voor de leuke reacties.
Woensdag zijn we van Vordingborg met mooi weer naar Stege gegaan. De hoofdstad van het eiland Mon. Er hoort z'n streepje door de o, maar die kan ik niet vinden. Leuk oud dorpje, maar klein. Wel een mooie speeltuin voor de jongens.
Donderdag zijn we naar Koge gevaren. Super mooi weer, strak blauw helder water. De jachthaven ligt een paar kilometer buiten de stad, maar met de fiets waren we er zo. Een heel leuk plaatsje. Leuke haven met een gezellig centrum. Echt de moeite waard.
Vandaag was het weer minder, regen, onweer en wind. Maar toen we richting Kopenhagen kwamen, werd het weer mooier en konden we weer wat zien. De brug tussen Denemarken en Zweden lieten we aan SB liggen en wij voeren over de tunnel.
We liggen nu vlak bij het centrum in de Christanshafen. De stad gaan we morgen verkennen.
Groeten van ons vieren
29 Juni 2012 - 20:21
Henk V G:
Doe je voorzichtig Martin je vaart al een tijdje niet meer en dan op zo grote plas Gr Henk -
29 Juni 2012 - 20:53
Theo En Laura:
Mooie foto's weer veel mooie dingen te zien, en de mannen zie je ook genieten in de zweefmolen wat een ondeugden, lachen. Geniet verder en we lezen ook weer verder groeten van ons -
30 Juni 2012 - 06:50
Elske:
Ziet er zo lekker uit allemaal!!!
Geniet er heerlijk van!
-xxx- -
30 Juni 2012 - 16:21
Mayra:
Hoi Claartje,
Leuke foto's! Zo geniet ik ook een beetje van jullie mooie reis. Thanks! Geniet ervan samen met je mannen.
Dikke knuffel en tot gauw!!!
Mayra
30 Juni 2012 - 21:34
Pa En Ma De Keizer:
leuk weer iets te lezen van jullie, vooral de foto's van de jongens zijn we blij mee, van ons mag je er wel meer laten zien hoor. is het weer al wat beter, hier genieten we regelmatig van de zon met af en toe een bui. we leven veel buiten dus genieten we. een dikke knuffel van ons voor jullie allemaal en morgen een fijne zondag. -
30 Juni 2012 - 23:50
Jan Stoutjesdijk:
Wat leuk om jullie zo te volgen. Geniet er lekker van, nu het nog kan, wat de leeftijd van de jongens betreft.Groeten, Jan en Ineke -
05 Juli 2012 - 07:16
Pieter:
Hey Matin en Clarina,
Blijft leuk jullie zo op de voet te volgen, mooie foto's. krijg wel een beetje heimwee. Geniet er maar van.