Regen, zon, regen, zon... - Reisverslag uit Karlsborg, Zweden van Clarina Oosse - WaarBenJij.nu Regen, zon, regen, zon... - Reisverslag uit Karlsborg, Zweden van Clarina Oosse - WaarBenJij.nu

Regen, zon, regen, zon...

Door: FamilieOosse

Blijf op de hoogte en volg Clarina

12 Juli 2012 | Zweden, Karlsborg

Hoi allemaal!

We zijn al weer een aantal kilometers verder het Göta Kanal op en af. Op dinsdag zijn we vertrokken uit Lyrestad en hebben we weer verschillende sluizen gehad. Wat een regen is er die dag gevallen, jammergenoeg ook tijdens het schutten. Tussen de plensbuien door scheen heel af en toe een straaltje zon. Rond het avondeten hebben we de touwjes vastgemaakt in Töreboda. Een klein stadje met (gelukkig) ook een tandarts! Clarina liep al een aantal dagen met kiespijn. Ze heeft woensdagochtend de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met de lokale tandarts. Daar kon ze 's middags terecht en is ze weer een (Zweedse) vulling rijker.

Opgelucht dat het allemaal mee is gevallen, voeren we vandaag verder. We hebben een mooie tocht gehad over het Vikenmeer (het hoogste punt van het Göta Kanal, we zijn dus nu weer afvarig ;-)) Uiteenlopend wat we hebben gezien, waar we hebben gevaren. Op het ene stuk voeren we op een eng, smal stukje, hopend dat er geen tegenligger kwam. Even later was het weer wijds en groots, met in de verte bomen en rotsen. Wat betreft het weer was het wisselvallig en hebben we ook kunnen genieten van de zon! Vanavond hebben we een hapje aan de wal gegeten. Toen we aan boord waren, kwamen we erachter dat het voor de verjaardag van Pa Oosse was. Die bleek vandaag jarig te zijn. Oeps!!!

Omdat we al aan ons limiet van de foto's zitten, zullen we er een aantal van de eerste verhalen moeten verwijderen.

Groetjes vanaf het Göta Kanal!

• 13 Juli 2012 - 06:59

Roelof En Marlies:

Erg leuk om jullie vakantie verhalen mee te lezen.Maar we lassen een pauze in en als we terug zijn van de vakantie dan lezen we alles wel.
    Wij zijn nu onder weg naar Doornik en gaan daar maandag en dinsdag lossen,ook kleine sluizen en de mooie boogjes brug waar we net door kunnen.
    Dinsdagnacht gaan we in de auto naar Italie.De meiden hebben er erg zin ,want ze zijn het weer bij ons wel zat.Dus we gaan de zon maar opzoeken.

Groetjes Roelof en Marlies en de meiden

• 13 Juli 2012 - 07:17

Maria:

Hallo allemaal, ook wij genieten van de verhalen en foto's. Het is geweldig wat jullie doen. Ook wij gaan 2 weken naar het zonnige Italië en lezen de verhalen weer als we terug zijn. In ieder geval nog
    een mooie tijd toegewenst!! Lieve groetjes Cor, Maria, Lisa en Ilse

• 13 Juli 2012 - 07:59

Henrike:

Ik mis de foto van de tandarts... ;)
    Veel liefs, Henrike

• 13 Juli 2012 - 07:59

Henrike:

Ik mis de foto van de tandarts... ;)
    Veel liefs, Henrike

• 13 Juli 2012 - 14:51

Leo Verburg:

Leuk man daaro. En eindelijk eens een foto met de familie erop.

• 15 Juli 2012 - 09:25

Buren Van Nr 10:

Het gaat nogal tekeer in die sluis.
    Wel een smal vaarwatertje, is het wel diep?
    Jullie maken een heel mooie reis , te zien aan de foto's en de verhalen.
    Groetjes en nog veel plezier en mooi weer.

• 15 Juli 2012 - 18:53

Esther:

Ha lieve familie Oosse,

Wat een avontuur jullie reis, heerlijk om jullie verslag te lezen en op die manier een beetje mee te reizen.
    Jammer van de regen maar extra genieten wanneer de zon weer gaat schijnen. Hier in Nederland is het niet anders.

Geniet lekker van jullie reis, wij zien uit naar het volgende verhaal.

Liefs Johan, Esther en kids