Laatste bericht, weer thuis
Blijf op de hoogte en volg Clarina
22 Augustus 2012 | Nederland, Dordrecht
In Alphen a/d Rijn zijn donderdagavond de ouders van Clarina langs geweest om hun kleinkinderen weer te zien (misschien ook wel voor ons?).
Die 10 weken zijn omgevlogen. We hebben veel gezien en lekker genoten. Maar we vinden het wel weer leuk om iedereen te zien. Dat hebben we wel gemist, de aanloop van mensen en de gezelligheid die daar bij hoort. Maar we kijken nu wel weer uit naar de volgende vakantie. Een reis naar Israël, maar dan zonder de kinderen. De 2e week van september, dus dat is al snel.
Vakantie info.
We hebben:
3.437 kilometer (1.856 mijl) gevaren,
440 vaaruren gemaakt,
59 dagen waar we op gevaren hebben,
1.845 liter gasolie verstookt,
96 sluizen gehad,
56 ligplaatsen of ankerplaatsen gehad,
het meest noordelijke geweest op 58° 50,600 (Vänemmeer)
70 heerlijke vakantiedagen gehad.
Iedereen bedankt voor de leuke en enthousiaste berichtjes. We wensen iedereen het allerbest en hopelijk tot snel.
Groeten van Martin, Clarina, David, Thijs en ...........
22 Augustus 2012 - 20:50
Alex En Kitty:
WELKOM THUIS
Fijn dat jullie weer op de Eb zijn.
Het was leuk om jullie via deze site te volgen.
22 Augustus 2012 - 21:01
Henk Van Gils :
Dankje Martin en Clarina het was de moeite waardt voor je te volgen welkom weer in het mooie holland!!!!!!!! -
23 Augustus 2012 - 21:20
Esther:
Welkom thuis lieve vrienden,
Het was een heerlijk verslag om te lezen, wat is het snel gegaan.
Binnenkort weer lekker lunchen, lijkt mij gezellig.
En wat heerlijk om binnenkort weer naar Israël te gaan.
Tot snel.
Liefs Esther -
27 Augustus 2012 - 17:58
Ebe & Nicoline:
Hoi, hoi,
Wat hebben we genoten van jullie reisverslagen; en niet in het minst van het laatste verslag met de bijbehorende foto's. Dat betekende dat jullie weer heelhuids in Dordrecht zijn beland en een onvergetelijke reis hebben mogen beleven. Handig de kaart van de gevaren reis er bij. En als afronding de echofoto, mooi! Veel plezier op de komende reis naar Israël.
Groeten, Ebe & Nicoline